Alf Leila Wa Leila

Najbolji hoteli u Egiptu

Cena

Datum

po izboru

Grupa

Individualna

Starost

Neograničeno

Kategorija

letovanje

Zvezdice hotela
5/5

Opis ture

Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 12km od aerodroma.

Hotel je otvoren 2000. godine a poslednji put renoviran 2010. godine. Čini ga dvospratna glavna zgrada i dvospratna aneks zgrada i u ponudi ima više od 500 smeštajnih jedinica. Kombinacija arapske arhitekture, egipatske ljubaznosti i vrhunske usluge čine ovaj hotel dobrim izborom za sve ljubitelje Orijenta. U svojoj ponudi ima nekoliko bazena, veliki izbor sportskih aktivnosti, nekoliko restorana i barova.

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište, dva bazena, tobogani za decu uzrasta 4-10 godina.

Hotel se nalazi iza hotela Dana Beach Resort, oko 900m od plaže do koje redovno vozi shuttle bus. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Hotel ima ukupno 548 smeštajnih jedinica i mogu imati pogled na baštu ili bazene. Sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, balkon/terasu, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 32m2, dok su porodične sobe veličine oko 50m2.

Plaća se: telefon, room service.

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je, pored glavnog, na raspolaganju nekoliko restorana – L’ Asiatique (azijski restoran), La Casa (italijanski restoran), Tagine (orijentalni restoran). U ponudi hotela je i nekoliko barova – La Maison Arab, Tamraya Cafe, Oasis Bar, Aladdin Bar, Jazz Bar, Columbus Cafe, La Veranda Bar, Il Gelato (sladoled), Beach Bar (na plaži kod Dana Beach Resort), Food Court Club MC (užine).

Plaća se: 
a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, limuzina, doktor.

Hotel u ponudi ima 7 bazena – pet bazena za odrasle od kojih 3 imaju deo za decu i dva bazena za decu (tri bazena se greju za vreme zimske sezone), 6 tobogana za decu, vaterpolo, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, fudbalski teren, dva terena za tenis, stoni tenis, mini golf, teretana, dnevnu i noćnu animaciju, Wi-Fi internet je besplatan u javnim prostorijama.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje terena i oprema za tenis.

Masaže, sauna, parno kupatilo, marokanski hamam, tursko kupatilo, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Informacije o doplatama za jednokrevetnu sobu i popustima za treću odraslu osobu možete dobiti na upit u našoj poslovnici.

Cena zavisi od raspoloživosti i cene avio karata kompanije.

U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

 

  1. dete do 2 god. plaća iznos od 69 eura. Ukoliko ima vlasiti pasoš plaća i vizu od 25 eura.  Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. Krevetac za bebu se naknadno traži u hotelu.
  2. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte, aerodromskih taksi i vizu i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
  3. dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj ili deli ležaj sa nekim. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - HURGHADA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Ocekivano poletanje oko 06.30h. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje na aerodorom Hurgada oko 10h. Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Usluga prema pravilima hotela..

Dan

HURGHADA

Boravak u izabranom hotelu na bazi ugovorene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Poslednji

HURGAHDA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima (Moguća je doplata u agenciji za izlazak iz sobe u 20 časova) .Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd,predvidjeno vreme za poletanje je u 02.00h. Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom u Beogradu oko 05.30h. Kraj usluga.

Maps

Rezervišite odmah

Cena

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5