BARSELONA

Posetite jedan od najlepsih gradova

Cena

570€

Datum

29.04.-02.05

Grupa

do 15 ljudi

Starost

Minimalno 10 godina

Kategorija

Evropski gradovi

Utisci putnika
26 komentara
5/5

Opis ture

Barselona je grad koje će Vas oduševiti, nalazi se u Kataloniji, a svojom istorijom i arhitekturom ostavlja bez daha. Ovo je grad koji je prepun turista i zimi i leti.
Veoma je jednostavan za razglednje, dobro povezan sa metroom, autobusima i železnicom, a veliki deo grada obilazi se pešice. Lomingo će Vam pokazati Barselonu na drugačiji način. 
Krenite sa nama. 
U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - BARSELONA

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije u 04h30 časova (dva sata pre leta). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Barselonu je 06:30h (let JU 580, Air Serbia). Sletanje aviona u Barselonu je u 09:10h časova-lokalno vreme. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Monžuik (vidikovac), prolazi se pored Olimpijskog stadiona, Španskog sela, Čarobnih fontana, nastavak ka Španskom Trgu, Gran Via, Paseo de Gracia, prolaz pored Gaudijevih kuća Batllo i La Pedrera i šetnja oko Sagrada Familia bez ulaska. Smeštaj u sobe posle 16h. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 2

BARSELONA

Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo), Ciutadella je nekadašnje utvrđenje a danas najlepši park u gradu. Šetnja pored Zoo Barcelone , Parlamenta vlade Catalunje, romanticnog jezera i centralne fontane koja je delo catalanskih arhitekti medju kojima je i Antonie Gaudi. Potom odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu.

Dan 3

BARSELONA

Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Pešačka tura Gotska četvrt u trajanju od min 3h. i/ili Flamenko veče - fantastičan šou igrača i gitariste uz piće. Takodje, može da se organizuje izlet jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni centar, obilazak Kamp Nou stadiona... Noćenja u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

Dan 4

BARSELONA – BEOGRAD

Napuštanje soba do 7:30h. Transfer do aerodroma u Barseloni. Poletanje aviona za Beogradu u 09:55h JU581 sletanje u Beograd u 12:25. Kraj programa.

Maps

Rezervišite odmah

Cena €570

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5