Caribbean World Resort

Najbolji hoteli u Egiptu

Cena

Datum

po izboru

Grupa

Individualna

Starost

Neograničeno

Kategorija

letovanje

Zvezdice hotela
5/5

Opis ture

Caribbean World Resort hotel smešten je u zalivu Soma, na 20 km od zaliva Makadi. U ponudi ima dugačku privatnu plažu sa čistom vodom,sa besplatnim ležaljkama i peškirima, 4 bazena i akva park. Poseduje restoran na plaži gde se služi ručak.

Sve smeštajne jedinice imaju balkon, flat-screen TV i mini-bar. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su fenom za kosu i veća su od standarnih kupatila u drugim hotelima. Iz pojedinih soba pruža se pogled na more i na bazen.

Caribbean World Resort raspolaže spa i velnes centrom, frizerskim salonom, restoranom i teniskim terenom. Takođe nudi programe animacije, sadržaje za sportove na vodi i sadržaje za sastanke. U okviru objekta i u okolini možete se baviti raznovrsnim aktivnostima, uključujući jedrenje na dasci i ronjenje.

Caribbean World Resort se nalazi na 45 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je na zahtev.

Destinacija Zaliv Soma je odličan izbor za putnike koje zanimaju peščane plaže, sportovi na vodi i gnjuranje. Pogodan je za porodice sa decom jer je okružen prelepim parkovima i zelenilom. Hotel Caribbean World Resort je za svaku preporuku.

Informacije o doplatama za jednokrevetnu sobu i popustima za treću odraslu osobu možete dobiti na upit u našoj poslovnici.

U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

 

  1. dete do 2 god. plaća iznos od 69 eura. Ukoliko ima vlasiti pasoš plaća i vizu od 25 eura.  Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. Krevetac za bebu se naknadno traži u hotelu.
  2. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte, aerodromskih taksi i vizu i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
  3. dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj ili deli ležaj sa nekim. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - HURGHADA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Ocekivano poletanje oko 06.30h. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje na aerodorom Hurgada oko 10h. Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Usluga prema pravilima hotela..

Dan

HURGHADA

Boravak u izabranom hotelu na bazi ugovorene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Poslednji

HURGAHDA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima (Moguća je doplata u agenciji za izlazak iz sobe u 20 časova) .Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd,predvidjeno vreme za poletanje je u 02.00h. Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom u Beogradu oko 05.30h. Kraj usluga.

Maps

Rezervišite odmah

Cena

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5