Dubai

Grad luksuza

Cena

650€

Datum

05.MART - 11.MART

Grupa

Do 10 ljudi

Starost

Neograničeno

Kategorija

Gradovi

Utisci putnika
59 komentara
5/5

Opis ture

HOTEL ELITE BYBLOS 5* NOĆENJE SA DORUČKOM 650 EURA

U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - ABU DABI

Sastanak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona . Prijava na let avio kompanijom Wizz, cena karte je sa ručnim prtljagom.. Poletanje aviona za Abu Dabi u 17:50h (let 5W 7044). Sletanje u Abu Dabi 6.marta u 02:10h -lokalno vreme. Pasoške i carinske formalnosti. Transfer od Abu Dabija do Dubaia (oko sat vremena) i do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, odmor do doručka. Nakon toga krećemo sa razgledanjem grada. .

Dan 2-
Dan 6

DUBAI

Posle doručka imamo opciju samostalnog razgledanja grada i šopinga i grupno razgledanje i organizovanje fakultativnih izleta kao što su: - Na vrhu Burdž Kalife, 125. sprat Cena sa ulaznicom i transferom: oko 50 EUR po osobi - Poludnevno razgledanje Dubaija sa vodičem na SRPSKOM jeziku: oko 50 EUR po osobi - Pustijnski safari sa uključenom roštilj večerom, cena: oko 50 EUR po osobi - Dhow krstarenje sa večerom, cena: oko 50 EUR po osobi - Šou sa delfinima cena oko 50 eura Vodićemo Vas da pogledate sve atrakcije Dubaia koje su besplatne, kao što su : RIVER LAND, LAST EXIT, ALSEEF DUBAI, BURJ KHALIFA PARK, DUBAI WATER CANAL, THE POINTE , CITY WALK...

Dan 7

DUBAI – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba do 10:00h-lokalno vreme. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u Abu Dabiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga,može da se doplati na aerodromu ukoliko bude bilo potrebe. Pasoške i carinske formalnosti. Poletanje aviona za Beograd u 14:05h -lokalno vreme (let 5W 7043). Dolazak u Beograd u 17:15h-lokalno vreme.Kraj programa.

Maps

Rezervišite odmah

Cena €650

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5