Gradovi Evrope

Gradovi Evrope

Pogledajte sve ponude turističke agencije Lomingo Travel i doživite nezaboravno putovanje!

Provedite slobodne dane u nekoj od najpoznatijih evropskih metropola i napunite baterije tokom  boravka u najpovoljnijim hotelima.

Putovanja u evropske metrolope kao što su Budimpešta, Prag, Beč, Pariz, Rim, Milano je svojevrsna mogućnost upoznavanja izvesne istorije i kulture.

Aranžmani iz naše ponude podrazumevaju i fakultativne izlete, za sve turiste koji nemaju baš mnogo vremena, ali zato imaju potrebu i želju da za kratko vreme puno toga obiđu, vide i dožive.
Na našem sajtu možete naći ponude najlepših i najzanimljivijih evropskih gradova po vrlo pristupačnim cenama tokom cele godine.

Najlepši gradovi Evrope čekaju da ih  posetite, zato odaberite konačnu destinaciju i neka uživanje počne!

Lomingo Travel je turistička agencija koja sluša komentare svakog putnika kako bi mogli svakoga da posavetujemo što bolje i iskrenije. 

Neka naša agencija bude Vaš pouzdan vodič kroz najposećenije evropske destinacije na koje ćete žetelti ponovo da se vratite.

Ne oklevajte i pozovite nas!

Rezervišite svoje mesto na vreme

Pogledajte video snimak prelepe Venecije!


Na našem sajtu se nalazi

verovatno najveća ponuda smeštaja sa najboljim cenama za Gradove Evrope .

Ono po čemu se razlikujemo od većine turističkih agencija je maximalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. Jer za razliku od većine, mi smo upoznali skoro svaki Grad Evrope na licu mesta, kroz dugogodišnje iskustvo organizovanja putovanja.

Izaberite željenu destinaciju