Hotel Pearl Beach

Najbolji hoteli u Crnoj Gori

Cena

Datum

po izboru

Grupa

Individualna

Starost

Neograničeno

Kategorija

letovanje

Zvezdice hotela
4/5

Opis hotela

Lokacija:
Pearl Beach Resort se nalazi u Čanju, smešten na samoj obali u prelepoj uvali. Ispred hotela se prostire 600m duga plaža koja je neizostavni deo resorta, koja je prekrivena naslagama sitnog raznobojnog peska po kojem je je celo naselje dobilo ime Biserna Obala (Pearl Beach). Svojom pozicijom i ambijentom Pearl Beach Resort predstavlja mali turistički grad čija izolovanost od omogućava prijatan i miran odmor. Plažni mobilijar je besplatan za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Pearl Beach Resort obiluje zelenim površinama, parkovima, sportsko-rekreativnim terenima i funkcioniše kao jedinstvena celina koja omogućava da gosti različitih uzrasta i interesovanja uživaju u raznovrsim sadržajima, a izlazak na obalu ga čini jedninstvenim na primorju. Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran mediteranske kuhinje na obali mora, lobby bar, snack bar, pool bar, adults only bar, Wi-Fi internet, mini klub i igralište za decu, park. Na samoj obali se nalazi bazenski kompleks površine 2000m² sa sadržajima za decu i odrasle, mini Aqua park sa toboganima.

Sobe:
Hotel ima moderno opremljene sobe i apartmane koje poseduju: LCD TV, telefon, klimu, Wi-Fi internet, mini-bar (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu. Većina soba je sa pogledom na more, dok većina apartmana imaju i opremljenu kuhinju. Smeštaj u delu resorta Hills nije pogodan za starije i teže pokretne osobe jer nema lifta, samo stepenice.
Economy soba (cca 18m²) poseduje: francuski ležaj ili dva odvojena ležajeva i jedan pomoćni ležaj (oko 300m od mora), predvidjena za boravak 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.
Standard soba (cca 20-26m²) poseduje: francuski ležaj ili dva odvojena ležajeva i po potrebi jedan pomoćni ležaj, predvidjena za boravak 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece, mogu imati poged na brdo ili baštu (u blokovima: Marini, Sun, Village i Hills) ili pogled na more (u blokovima: Sun i Hills).
Superior soba (cca 24-32m²) poseduje: francuski ležaj ili dva odvojena ležajeva i jedan ili dva pomoćna ležajeva, predvidjena za boravak do max 5 osoba, mogu imati pogled na brdo ili baštu (u blokovima: Sun i Village) ili pogledom na more (u bloku Sun).
Superior apartman (cca 35-50m²) poseduje: francuski ležaj ili dva odvojena ležajeva i jedan ili dva odvojena ležaja sa jednim pomoćnim ležajem po potrebi, predvidjen za boravak do max 5 osoba i idealan je za porodice sa decom. Apartmani mogu imati pogled na baštu (u bloku Village i imaju mini kuhinju) ili pogled na more (u bloku Marina).
Apartmani u vilama (cca 35-40m²) poseduju: francuski ležaj ili dva singl ležajeva i jedan ili dva singl ili pomoćna ležajeva, predvidjeni za max 4 osobe, mogu imati poged na baštu (u bloku Village) ili pogled na more (u bloku Marina).
Economy sobe su sobe sa nižom cenom od redovne, obično manje ili slične kvadrature i sličnog kvaliteta kao standardne, samo lošije pozicionirane u hotelu (npr. pored lifta, iznad kuhinje). Sobe i apartmani mogu imati dvosed, fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj.

Usluga:
Usluga na bazi all inclusive (all inclusive – švedski sto).

Kontakt: www.pearlbeachresort.me

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis. 

Maps

Rezervišite odmah

Cena

5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5