Hotel Poseidon Jaz

Najbolji hoteli u Crnoj Gori

Cena

Datum

po izboru

Grupa

Individualna

Starost

Neograničeno

Kategorija

letovanje

Zvezdice hotela
4/5

Opis hotela

Lokacija:
Hotel Poseidon je smešten na jednoj od najlepših crnogorskih plaža – plaži Jaz nedaleko od Budve. Prelepa plaža i blizina mora, koje skoro da zapljuskuje terasu hotela, čine ga jedinstvenim na ovom delu Jadrana.

Hotelski sadržaji:
Smeštaj hotela je prilagodjen porodicama sa decom, ali je idealan izbor i za parove željne pravog mira i odmora pored mora. Hotel poseduje: recepciju, restoran, terasu, bar, Wi-Fi internet, hotelsku plažu ispred hotela, sopstveni pakring.

Sobe:
Hotel raspolaže sa nekoliko tipova soba i apartma. Sve sobe i apartmani su prostrani, klimatizovani, sa terasama koje imaju pogled na more. Standard dvokrevetne sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta; standard trokrevetne sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj; standard četvorokrevetne sobe poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva, svi porodični i dvosobni apartmani poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva; kablovsku LCD TV, sef, frižider, Wi-Fi internet, kupatilo. Većina soba i apartmana imaju opremljenu mini kuhinju. Apartmani su dvosobni i sastoje se iz dve dvokrevetne sobe ili iz jedne dvokrevetne i jedne trokrevetne sobe. Sobe i apartmani mogu imati dvosed, fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj.

Usluga:
Usluga na bazi usluge polupansiona (doručak – pansionski, večera – švedski sto).

Kontakt:
www.poseidon-jaz.com

 
PROGRAM PUTOVANJA

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

Maps

Rezervišite odmah

Cena

5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5