Vip izleti

Vip izleti

 

Izaberite željeni izlet

 

Jednodnevni ili dvodnevni izleti su nešto što danas može svako da priušti sebi, i zbog tempa kojim živimo, a takođe i zbog cene koja je veoma pristupačna.

U opuštenoj atmosferi rađaju se nova poznanstva i prijateljstva, postojeća ljubav se rasplamsava tokom šetnje gradom i držanja za ruke, upoznaju se novi predeli, gradovi, novi specijalteti, nova vina, piva, kolači… život se obogaćuje uspomenam, a to je nešto što niko ne može da vam oduzme. 

Svaki izlet  utiče na razvoj mozga vašeg deteta mnogo bolje od skupih igračaka, a takođe uspomene koje će ostati vašem detetu u sećanju traju mnogo duže nego bilo koje druge uspomene. Ova tvrdnja je i naučno dokazana. Vreme provedeno sa porodicom tokom vikenda na raznim novim mestima razvija kod dece osećaj ljubavi i pripadništva zbog toga što se u opuštenoj i nesvakidašnjoj situaciji posvećujemo deci maksimalno, učimo ih ponašanju u novim siutacijama, edukujemo o novim mestima i događajima, i uživamo u pitanjima koja deca postavljaju.

Zbog toga naša turistička agencija ima najveći izbor turističkih izleta kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Dođite da se družimo, da učimo,  zajedno rastemo i da otkrivamo nove krajeve naše lepe zemlje i inostranstva.

Lomingo Travel je turistička agencija koja sluša komentare svakog putnika kako bi mogli svakoga da posavetujemo što bolje i iskrenije. Pogledajte sve ponude turističke agencije Lomingo Travel i doživite nezaboravno putovanje!

Ne oklevajte i pozovite nas!

Pogledajte video snimak prelepe Srbije!


Na našem sajtu se nalazi
verovatno najveća ponuda izleta u Srbiji i Evropi.

Ono po čemu se razlikujemo od većine turističkih agencija je maximalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika.