Jaz Makadi Saraya Resort

Najbolji hoteli u Egiptu

Cena

Datum

po izboru

Grupa

Individualna

Starost

Neograničeno

Kategorija

letovanje

Zvezdice hotela
5/5

Opis ture

Objekat Jaz Makadi Saraya nalazi se na samo 400 metara od plaže i nudi sobe sa sopstvenim nameštenim balkonima, kao i grejani bazen na otvorenom. Gosti mogu da provedu dan na fenomenalnom Makadi terenu za golf sa 18 rupa. Teren je jedan od najvećih u regionu i uključuje dobro opremljenu prodavnicu sportske opreme Pro Shop.

Svaka klimatizovana soba u objektu Jaz Makadi Saraya sadrži TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sopstveno kupatilo.

Objekat Jaz Makadi Saraya nudi izbor od više restorana u kojima se služe jela tradicionalne egipatske i internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola i à-la-carte.

U spa centru Mividaspa gosti mogu da se opuste i uživaju. Ponuda obuhvata tretmane za osvežavanje i regeneraciju, masaže, saunu, parno kupatilo, kao i programe za relaksaciju i kozmetičke usluge, dostupne uz doplatu.

Gostima su takođe na raspolaganju sadržaji za sportove na vodi, tako da mogu da uživaju u ronjenju, gnjuranju, vožnji kanua, pecanju i jahanju, uz doplatu. Gosti mogu da se opuste dok se deca zabavljaju u mini-klubu ili dok ih čuva dadilja, čije usluge su dostupne uz doplatu.

Obližnji Makadi suk nudi brojne restorane, barove i autlet prodavnice. Na plaži možete da uživate u velikom izboru sportova na vodi.Objekat Jaz Makadi Saraya Resort smešten je na 3 km od akva-parka Makadi Water World, koji ima 50 različitih tobogana za odrasle i decu. Ova aktivnost je dostupna uz doplatu.

Informacije o doplatama za jednokrevetnu sobu i popustima za treću odraslu osobu možete dobiti na upit u našoj poslovnici.

Cena zavisi od raspoloživosti i cene avio karata kompanije.

U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

 

  1. dete do 2 god. plaća iznos od 69 eura. Ukoliko ima vlasiti pasoš plaća i vizu od 25 eura.  Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. Krevetac za bebu se naknadno traži u hotelu.
  2. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte, aerodromskih taksi i vizu i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
  3. dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj ili deli ležaj sa nekim. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - HURGHADA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Ocekivano poletanje oko 06.30h. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje na aerodorom Hurgada oko 10h. Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Usluga prema pravilima hotela..

Dan

HURGHADA

Boravak u izabranom hotelu na bazi ugovorene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Poslednji

HURGAHDA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima (Moguća je doplata u agenciji za izlazak iz sobe u 20 časova) .Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd,predvidjeno vreme za poletanje je u 02.00h. Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom u Beogradu oko 05.30h. Kraj usluga.

Maps

Rezervišite odmah

Cena

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5