Letovanje

Letovanje Crna Gora 2020.

budva-crna-gora-leto-2020

Crna Gora letovanje pretvara u sasvim posebno iskustvo, pa ne čudi što se ogroman broj naših putnika svake godine odlučuje za letovanje u Crnoj Gori, i to ne samo zbog njene blizine.

Tu, na vratima Jadrana, upoznaćete jedan od najlepših zaliva sveta, najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, očuvanu prašumu, četiri nacionalna parka, brojne rezervate i zaštićena područja – raj za ljubitelje prirode, pa letovanje u Crnoj Gori predstavlja mnogo više od pukog izležavanja na prelepim plažama u Crnoj Gori.

Gora more ističe kao svoj poseban adut, pa su letovališta u Crnoj Gori vrlo turistički razvijena. More Crne Gore je zaista posebna priča. Od ušća Bojane, na jugoistoku, do Boke Kotorske na severozapadu nižu se i smenjuju peščane plaže, skrovite uvale, ostrva, gradići čija su jezgra nastala na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima.

More sa nepreglednim plažama, planine, kanjoni, netaknuta priroda, pomešani sa kulturno-istorijskim nasledjem, udahnuli su Crnoj Gori sve sto je potrebno za nezaboravan odmor, dok se hoteli u Crnoj Gori staraju o tome da i smeštaj u Crnoj Gori bude odličan.

More, jezera, kanjoni i planine daju mogućnost da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje letovanje u Crnoj Gori koje zaista ima dosta toga da pruži.

Pogledajte video snimak prelepe Budve!


Na našem sajtu se nalazi

verovatno najveća ponuda smeštaja sa najboljim cenama za Crnu Goru.

crna-gora-baner

Ono po čemu se razlikujemo od većine turističkih agencija je maximalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. Jer za razliku od većine, mi smo upoznali Crnu Goru na licu mesta, kroz dugogodišnje iskustvo organizovanja putovanja.

Izaberite željenu destinaciju