Letovanje

Letovanje Egipat 2020

Egipat je jedna od naših najpopularnijih ponuda u kojoj su već uživali brojni naši klijenti.  Ako želite da upoznate jednu od najstarijih civilizacija na svetu, izbliza vidite potpuno neverovatne piramide, hramove, mumije i hijeroglife, mi ćemo Vam rado pomoći u tome. Kako Egipat nije samo istorija, za sve one koji žele i nezaboravno letovanje na ovoj destinaciji, obezbedili smo različite aranžmane za boravak na moru koji su osmišljeni tako da zadovolje svaku Vašu potrebu. Noćni provod za mlade i one koji se tako osećaju, romantično leto udvoje, porodični odmor ili šta god da želite – sigurni smo da ćete naći nešto za sebe, jer sarađujemo sa više od 20 vrhunskih hotela širom obale Crvenog mora. Od porodičnih hotela izdvojili bismo hotel Sea Gull koji se nalazi u centru Hurgade u Sakali.
Veliki broj naših putnika je već boravilo u ovom hotelu i vraća mu se ponovo zbog idealne lokacije, dve peščane plaže, 7 otvorenih bazena, 6 barova i mini aqva parkom za decu.

Takođe i zbog cene koja je veoma pristupačna.
Od hotela sa 5* preporučili bi smo Vam za porodični odmor hotel Tropitel koji se nalazi na Sahl Hashisu. To je nekih 15 kilometara od Hurgade u delu gde se nalaze eksluzivni hoteli. Pored hotela se nalazi šetalište dugo 8 kilometara. Peščana plaža ima deo sa koralima i ponton za ljubitelje ronjenja i plivanja u dubokom moru. Kao kruna ove porodične ponude izdvajamo i hotel White Beach koji se nalazi na novom šetališu Hurgade Memši. Hotel je izgrađen 2016. Godine i zaista je biser u ponudi.


Svim našim gostima kao poklon dajemo izlet razgledanje Hurgade sa vodičem egipatskog porekla koji će Vam pokazati Hurgadu iz nekog drugog ugla, autentično.


Provedite nezaboravno leto u Egiptu po veoma povoljnim cenama. Nazovite nas i raspitajte se o svim detaljima. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja i obezbediti aranžman baš po Vašoj meri.

Pogledajte video snimak najtraženijeg hotela u 2019. toj!


Na našem sajtu se nalazi

verovatno najveća ponuda smeštaja sa najboljim cenama za letovanje u Egiptu 2020.

Ono po čemu se razlikujemo od većine turističkih agencija je maximalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. Jer za razliku od većine, mi smo Egipat upoznali na licu mesta, kroz dugogodišnje iskustvo organizovanja putovanja.

Izaberite željeni hotel