Pariz

Grad za zaljubljene

Cena

560€

Datum

30.03.-02.04.

Grupa

do 10 ljudi

Starost

Nema ograničenja

Kategorija

Evropski gradovi

Utisci putnika
87 komentara
5/5

Opis ture

Pariz je glavni grad Francuske, zovu ga još i grad svetlosti i grad ljubavi. Svake godine Pariz  poseti veoma veliki broj turista. Nalazi se na obalama reke Sene (krstarenje Senom jedan je od najlepših izleta) i predstavlja centar mode, gastronomije,umetnosti, politički i kulturni centar. U Parizu živi mnogo naroda raznih nacionalnosti, te je poznat i po tome da na njegovim ulicama možete sresti, osim turista, mnogo drugih naroda. Pariz ima veoma široke ulice i bulevare, veoma dobru infrastrukturu, odličnu povezanost sa metroom, autobusima i cenu taksija koja je kao u Beogradu. Lokacije koje su najposećeniju u Paizu su  muzej Luvr, Ajfelov toranja, Triumfalna kapija, dvorac Versaj,Crkva Notr Dam, Jelisejska polja.  
 
Cene fakultativnih izleta po osobi:
  • PEŠAČKA TURA – Prevoz metroom. Cena izleta: 40 €
  • LUVR – (Prevoz metroom) Cena izleta (sa ulaznicom i vodičem) : 55 € odrasli / 40 € deca
  • VERSAJ – (Prevoz vozom ili metroom) Cena izleta (sa ulaznicom za dvorac) : 70 € odrasli / 50 € deca
  • MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE (samo za odrasle) – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 125 € – 135 €
  • KRSTARENJE SENOM – 20 € odrasli / 15 € deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

(Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika)

 

U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - BARSELONA

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije u 04h30 časova (dva sata pre leta). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Barselonu je 06:30h (let JU 580, Air Serbia). Sletanje aviona u Barselonu je u 09:10h časova-lokalno vreme. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Monžuik (vidikovac), prolazi se pored Olimpijskog stadiona, Španskog sela, Čarobnih fontana, nastavak ka Španskom Trgu, Gran Via, Paseo de Gracia, prolaz pored Gaudijevih kuća Batllo i La Pedrera i šetnja oko Sagrada Familia bez ulaska. Smeštaj u sobe posle 16h. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 2

BARSELONA

Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo), Ciutadella je nekadašnje utvrđenje a danas najlepši park u gradu. Šetnja pored Zoo Barcelone , Parlamenta vlade Catalunje, romanticnog jezera i centralne fontane koja je delo catalanskih arhitekti medju kojima je i Antonie Gaudi. Potom odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu.

Dan 3

BARSELONA

Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Pešačka tura Gotska četvrt u trajanju od min 3h. i/ili Flamenko veče - fantastičan šou igrača i gitariste uz piće. Takodje, može da se organizuje izlet jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni centar, obilazak Kamp Nou stadiona... Noćenja u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

Dan 4

BARSELONA – BEOGRAD

Napuštanje soba do 7:30h. Transfer do aerodroma u Barseloni. Poletanje aviona za Beogradu u 09:55h JU581 sletanje u Beograd u 12:25. Kraj programa.

Maps

Rezervišite odmah

Cena €560

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5