Lomingo Group doo

Kompanija koja ima tri sektora poslovanja je svoju viziju poslovanja zasnovala na sinergiji tri sektora delovanja.
Promociju turističkih resursa kroz marketinške kampanje, sajtove, društvene mreže, korporativne filmove i fotografije sektor Lomingo visusals je spreman odraditi visoko profesionalno na zadovoljstvo turističkih objekata i potencijalnih korisnika njihovih turističkih usluga.
Sistemi zaštite i opremanja turističkih objekata kao i edukovanja zaposlenih je zadatak sektora safety lomingo.
Veći deo usluga koje izvrše ova dva sektora smo spremni kompezovati za usluge turističkih objekata. Sektor turizma je veoma bitna karika u ovoj sinergiji koja deo kompezacije naplati kroz svoju ponudu, sa veoma visokim stepenom marketinga i promocije, koja je dobro došla i davaocu turističkih usluga.

Lomingo Travel

Lomingo travel je najvažniji sektor u sinergiji tri sektora koja čine kompaniju Lomingo group ponosnom na svoje rezultate. Ponudu hotelskih smeštajnih kapaciteta, restoranskih usluga hrane i pića,muzeja i prirodnih turističkih mesta Srbije, EU i dalekih destinacija sveta će te naći u našoj ponudi po pristupačnim i povoljnim cenama jer su one rezultat zalaganja druga dva sektora naše kompanije koje su kompezovale svoje usluge za ove ponude.

Dugogodišnje iskustvo u saradnji sa kolegama u Egiptu isključivo u Hurgadi dovelo nas je do ozbiljnog i konkurentnog ponuđača u davanju usluga smeštajnih kapaciteta za letovanje i odmor u velikom broju hotela.
Ponuda VIP izleta koji se veoma razlikuju od svih drugih izleta kvalitetom ponude i usluge, su namenjeni isključivo putnicima koji cene sebe i svoj stil života.

Adrenalinski izleti su doživeli veliku espanziju svojom ponudom raznih sportova na vodi i u vazduhu . Tako je veoma posećen izlet Rafting Tarom. Vožnja gliserom po Savi i Dunavu ispod mostova i pored velikog broja splavova je još jedna adrenalinska ponuda izleta.

Pogled na Beograd sa reke je prizor koji se ne doživljava svaki dan a pogotovo ako imate veliki razlog za slavlje koje želite uveličati, možemo Vam prirediti vožnju sa željenom muzikom uz ispijanje šampanjca na sred reke. Glisiranje i vožnja u „gumi dvosedu“ po Dunavu je poseban izazov koji treba da doživite.

Ponuda panoramskom vožnjom malim avionom ili zmajem na motorni pogon je izuzetan doživljaj, pa se na ustručavajte nego rezervišite svoje mesto u avionu.

Lomingo Visuals

Lomingo visuals produkcija je spremna profesionalno i veoma stručno obaviti svoje zadatke.

Foto i video tim uz pomoć sofisticitane opreme i brendiranih kamera i dronova spreman je veoma kvalitetno i konkurentno odraditi režiju, scenario,produkciju i postprodukcij video spotova, korporativnih filmova i kratkih video reklama za marketinške kampanje.

Stručan tim veoma mladih i sposobnih devojaka i momaka veoma naporno radi na izradi sajtova, izradi i održavanju profila na društvenim mrežama što donsi veoma visoke rezultate na zadovoljstvo korisnika njihovih usluga.

Svakodnevne edukacije i upotrebe novih IT alata i opreme je sastavni deo poslovanja u postizanju visokih ciljeva.

Lomingo visuals

Safety Lomingo

Sektor koji u svom opisu zadatka ima opremanje turističkih objekata od osnovne potrošne robe do opreme za pomoć u poslovanju i zaštiti sigurnosnim sistemima.

Tako da u ponudi usluge ovog sektora za potrošnu opremu možete naći : ubruse, wc papir, hemiju, galanteriju za hotelska kupatila, posteljinu, jastuke, jorgane, stoljnjake i nadstoljnjake.

Ponuda opreme i usluga za turističke objekte sadrži : sefove, hotelske brave, pokazivače i smerove puteva po hotelu, wi-fi mrežu po hotelu, kablovsku televiziju i softvere za vođenje hotelskih sistema, televizori, kafe aparati i slično.

Sigirnosni sistemi su svakako u ponudi safety sektora, a to su : video nadzor, alarmni sistemi, sistemi kontrole ulaska , pokretnih rampi i motorizovanih kliznih vrata, gps sistema i protiv požarnih sistema.