Sea Star Beau Rivage

Najbolji hoteli u Egiptu

Cena

Datum

po izboru

Grupa

Individualna

Starost

Neograničeno

Kategorija

letovanje

Zvezdice hotela
5/5

Opis ture

Lokacija: Hotel Sea Star Beau Rivage se nalazi severnom delu Hurgade, na dva kilometra od centra starog dela Egipta – El Dahar i otprilike 10 km od aerodroma u Hurgadi. Ovo odmaralište se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Sakala, moderan centar Hurgade, nalazi se na osam km udaljenosti.

Sadržaj hotela: Hotel ima peščanu plažu dužine od 300 m, postoji i deo sa dužim plićakom i deo sa koralnim grebenom, kao i deo sa postepenim ulaskom u vodu. Do dela sa koralnim grebenom vodi ponton i tu se uvek preporučuje specijalna obuća za plivanje. U samom hotelu gostima je na raspolaganju: menjačnica, recepcija kao i sef na istoj, lobi i bar u lobiju, doktor, prodavnice, bankomat, diskoteka, mini disko za decu, dečiji bazen, mini klub za decu (od 4 do 12 godina), igralište za decu, dva bazena, teren za fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, boćanje, časovi trbušnog plesa, aerobik kao i dnevne i večernje animacije.  Salon lepote, klub zdravlja (masaže, sauna, parno kupatilo i jacuzzi), shisha bar, mini golf, bilijar, sportovi na vodi su uz doplatu. Na plaži gosti mogu da imaju časove jedrenja na dasci ili da se pripreme za gnjuranje. Osoblje vam može organizovati jahanje kamila, izlete brodom sa staklenim dnom i jedrenje.

Sadržaj soba: Hotel Sea Star ima 293 sobe, a većina soba ima delimični pogled na more, direktan pogled na more ili na bazen. Sve sobe imaju telefon, balkon ili terasu, SAT/TV, sef, mini bar, fen, klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i sa besplatnim toaletnim priborom i sve sobe su klimatizovane. Standardne sobe su namenjene za dvoje odraslih i dvoje dece, triple sobe za tri odrasle i dvoje dece najviše, a family connecting sobe za četiri odrasle i jedno dete.

Usluga: All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Doručak, ručak i večera služe se u glavnom restoranu El Khaim, dok su za večeru na raspolaganju a la carte restorani: italijanski i riblji, a u toku dana Grill corner i Pizza corner, Ice Cream corner za decu, bar na bazenu, Star cafe, Tea Time Corner.

Informacije o doplatama za jednokrevetnu sobu i popustima za treću odraslu osobu možete dobiti na upit u našoj poslovnici.

Cena zavisi od raspoloživosti i cene avio karata kompanije.

U CENU JE UKLJUČENO
U CENU NIJE UKLJUČENO

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

 

  1. dete do 2 god. plaća iznos od 69 eura. Ukoliko ima vlasiti pasoš plaća i vizu od 25 eura.  Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. Krevetac za bebu se naknadno traži u hotelu.
  2. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte, aerodromskih taksi i vizu i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
  3. dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj ili deli ležaj sa nekim. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja
Plan ture
Dan 1

BEOGRAD - HURGHADA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Ocekivano poletanje oko 06.30h. Direktan let kompanije AIR CAIRO. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje na aerodorom Hurgada oko 10h. Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Usluga prema pravilima hotela..

Dan

HURGHADA

Boravak u izabranom hotelu na bazi ugovorene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Poslednji

HURGAHDA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela prema hotelskim pravilima (Moguća je doplata u agenciji za izlazak iz sobe u 20 časova) .Transfer do aerodroma. Let avio kompanijom AIR CAIRO za Beograd,predvidjeno vreme za poletanje je u 02.00h. Obrok u avionu. Sletanje na aerodrom u Beogradu oko 05.30h. Kraj usluga.

Maps

Rezervišite odmah

Cena

5/5
5/5
5/5
Turistički vodič

Biljana Janković

Turistički vodič

5/5