VIP Lomingo

VIP Lomingo loyalty kartice - Vaša idealna kartica!

VIP Lomingo je loyalty program za fizička lica, koji je svim klijentima Lomingo group-e dostupan besplatno. VIP Lomingo Loyalty je program koji nagrađuje vernost i donosi uštedu za kućni budžet prilikom putovanja. Benefit koji dobijate posedovanjem ove kartice je mogućnost dobijanja nagradnih poena koje imaju naši aranžmani. Svaki aranžman je označen određenim brojem bodova koje možete iskoristiti baš na tom putovanju, ili skupljajući iskoristiti veći broj poena za neko drugo putovanje.

Šta je potrebno da znate?

Kartica je personalizovana
Ne postoje troškovi održavanja
Prilikom učlanjenja dobijate 100 poena gratis
Svaki aranžman ima unapred definisan broj nagradnih poena.
Funkcioniše po principu jedan poen – jedan dinar

Da postanete član kliknite na donje dugme.

[quform id=”4″ name=”VIP Lomingo”]
close

Kako da postanem član VIP Lomingo Loyalty programa?

Možete postati član VIP Lomingo loyalty programa na jedan od sledećih načina::

Odmah po prijavi, na e-mail će vam stići Blue VIP Lomingo kartica koju možete da koristite dok ne dobijete original, koja ima Blue status i 100 poena. Ukoliko želite da vam kartica stigne na kućnu adresu, u odgovoru na mail koji dobijete navedite tačnu adresu na koju da pošaljemo VIP Lomingo karticu i kontakt telefon.

Sakupljanje bodova

Sakupljanje bodova možete da započnete odmah po prijavi za VIP Lomingo loyalty program i po aktivaciji kartice.
Sakupljanje bodova se ostvaruje kupovinom aranžmana i organizovanih izleta kako u našoj poslovnici, tako i online na sajtu www.lomingo.rs .
Da biste to realizovali neophodno je da prilikom svake kupovine aranžmana ili izleta iz naše ponude naglasiti da imate VIP Lomingo loyalty karticu i da napomenete ID broj Vaše kartice. Proverom u loyalty sistemu možemo pogledati stanje bodova na Vašoj kartici, koje možete iskoristiti odmah pri kupovini ili sačuvati za sledeće putovanje.

Korišćenje bodova

Sakupljene bodove možete iskoristiti prilikom kupovine sledećih usluga::

  • Turističkih aranžmana
  • Transferi od i do aerodroma, autobuske ili železničke stanice.
  • Organizovanih izleta

Bodove možete iskoristiti kako za online kupovinu, tako i za kupovinu u našoj poslovnici u Jurija Gagarina 30 V, na Novom Beogradu.

VIP Lomingo – Blue kartica

Odmah po registraciji za VIP Lomingo kartice dobijate silver status i pravo na sakupljanje bodova.
Sakupljene bodove u svakom trenutku možete iskoristiti prilikom kupovine naših aranžmana, izleta ili transfera od ili do aerodroma, autobuske ili železničke stanice.

 


VIP Lomingo – Red kartica

Sakupljene bodove u svakom trenutku možete iskoristiti prilikom kupovine naših aranžmana, izleta ili transfera od ili do aerodroma, autobuske ili železničke stanice. Kada ostvarite više od 5 putovanja preko naše agencije ostvarujete pravo da dobijete VIP Lomingo Gold loyalty karticu. Ovom karticom pored prikupljanja bodova naznačenih na aranžmanu možete koristiti i akcijski poklon “putno osiguranje” ukoliko je akcija u toku.

 


VIP Lomingo – Gold kartica

Sakupljene bodove u svakom trenutku možete iskoristiti prilikom kupovine naših aranžmana, izleta ili transfera od ili do aerodroma, autobuske ili železničke stanice. Kada ostvarite više od 10 putovanja preko naše agencije ostvarujete pravo da dobijete VIP Lomingo Platinum loyalty karticu. Ovom karticom pored prikupljanja bodova naznačenih na aranžmanu možete koristiti i akcijski poklon “putno osiguranje”, “fakultativni izleti”, “spa usluge” i slično ako je akcija u toku.