Zimovanje

Zimovanje 2020.

Last minute ponude za zimovanje 2020.
Zima je jedinstvena prilika da otputujete sa vašim najdražima u planinske krajeve i ski centre, gde ćete najhladnije dane iskoristiti na najaktivniji i najadekvatniji način. Najveću ponuda za zimovanje u popularnim domaćim i evropskim ski centrima možete naći na našem sajtu.

Ski paketi, najbolje cene smeštaja popularnih porodičnih hotela i apartmanskog smeštaj na odličnim lokacijama za u Bugarskoj, na Kopaoniku u ski centrima Austrije, Francuske, Italije, na Staroj Planini i ostalim aktuelnim skijalištima.

Ne propustite priliku da rezervisete savršen zimski odmor i iskoristite aktuelne popuste za zimovanje. Za tekuću zimsku sezonu pripremili smo vrlo primamljivu ponudu za sve one koji odmor planiraju da provedu na planini i uživaju u zimskim sportovima.

Uz našu preporuku za zimovanje odaberite najbolje skijalište i provedite aktivan zimski odmor na padinama najpoznatijih skijališta Srbije i Evrope.

Rezervišite svoje mesto na vreme

Pogledajte video snimak skijanja u Austriji!


Na našem sajtu se nalazi

verovatno najveća ponuda smeštaja sa najboljim cenama za zimovanje 2020.

Ono po čemu se razlikujemo od većine turističkih agencija je maximalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. Jer za razliku od većine, mi smo upoznali skoro svaku destinaciju za zimovanje na licu mesta, kroz dugogodišnje iskustvo organizovanja putovanja.

Izaberite željenu destinaciju